intuitiv HEALING & vägledning 

intuitiv healing & vägledning ifrån ditt högre själv

I denna energifyllda session fokuserar vi på healing på alla plan. Denna session är ett tillfälle för dig att slappna av på djupet och bara ta emot av alla de helande processer & budskap som vill förmedlas till dig från ditt Högre Själv & dina guider m.m. Oavsett vad du går igenom i ditt liv & mående så är dessa sessioner ämnade att låta ditt Högre Själv  ”ta hand om dig” och fylla på med ny energi, ljus & villkorslös kärlek ifrån det Högsta inom dig. Sessionerna är ämnade att stötta, hjälpa och frigöra oss på djupet ifrån det som hindrar oss ifrån att må bra & ger oss en ”boost” att göra de förändringar som vi längtar efter!

Dessa sessioner är också ett perfekt verktyg för att medvetet & aktivt ta ansvar för den process som vi alla går igenom som kallas för ascension. 

Jag fungerar som en kanal för de helande processer, budskap & energier som är menade att komma igenom till dig just nu i ditt liv. Jag kan med lätthet följa energin dit den går inom dig, både fysiskt, känslomässigt & på själsnivå. Min roll är att fungera som en slags ”översättare” av energierna, processerna & budskapen du får till dig- Tillsammans skapar vi ett nära själsligt fler-dimensionellt samarbete där vår intention är att hjälpa & frigöra dig på alla nivåer.

Dessa sessioner är djupt avslappnande, omtumlande & fyllda med höga energier och kärleksfulla processer.

 

Vilka områden KAN VI ARBETA MED?

 

– Hälsa & välmående – healing sessioner med syfte att sätta dig i djup kontakt med ditt Högre Själv, något som är otroligt helande i sig självt. Som stöd vid sjukdom, känslomässig smärta, kris m.m. 

– Kropps scanning –  Jag känner in din fysiska kropp energimässigt efter obalanser, blockeringar och ”krämpor” som behöver arbetas energimässigt med. Ofta får jag till mig väldigt specifika healingprocesser där vi arbetar med kroppen på olika sätt; vid sjukdom, fysisk chock efter tex operationer och andra ingrepp, nervsystemet, rening osv. Vi arbetar med energin bakom de fysiska krämporna, och det som fick obalansen att uppstå ifrån första början. Vad är det högre syftet med det du går igenom? Allt för att skapa större flöde, hälsa och välmående på alla plan, även  fysiskt.

Blockeringar på alla plan – livssyfte, meningslöshet, trötthet, utmattning, låg självkänsa, familjeproblem och släktled /vad du bär på som kommer ifrån tidigare generationer osv.

 – Öppna upp större flöde i kroppen – Ökat flöde i meridianer, blodomlopp, mer livsenergi & ljus. Ökat flöde och ”flow” i livet – kreativitet, skaparkraft, intuition, att leva utifrån själ & hjärta.

– Processer som öppnar upp dina själsliga förmågor, kreativitet, fördjupad kontakt med ditt Högre själv och inre visdom.  Fördjupa kontakten & kommunikationen med dina guider och själsliga familj.

– Säga JA till Livet igen & kliva in – att kliva in i kropp & liv igen är en kraftfull process som vi alla går igenom just nu i Jordens utveckling. Att förkroppsliga sitt ljus.

– Ascension – dessa sessioner är ett utmärkt verktyg för att medvetet & ansvarsfullt aktivt deltaga i den process som vi alla går igenom tillsammans med Moder Jord – ascension. ”Healing” är processen att skifta ifrån det gamla och börja vibrera & förkroppsliga de högre frekvenserna. Detta sker gradvis genom att vi renar, helar och höjer oss ur gamla strukturer och ego baserade perspektiv på oss själva och livet. 

– Fylla på med ny livskraft & energi – ta emot gåvorna ifrån ljuset – de vill inget hellre än att överskölja dig med kärlek och gåvor, detta är ett utmärkt tillfälle att ta emot på djupaste nivå. (Och på det sätter också signalera till din Själ att du är redo för mer överflöd i ditt liv).

 

HUR GÅR DET TILL?

Varje session börjar med att jag guidar dig i en kortare avslappnande meditation som har som syfte att fördjupa effekten av healingen. Tillsammans öppnar vi upp intuitivt & energimässigt för att låta ditt Högre Själv, din själ och alla dina guider kommunicera med dig på alla plan. Dessa förmedlar sedan genom mig en multi-dimensionell healing process som arbetar på flera olika nivåer inom dig. Till största del arbetar jag intuitivt & energimässigt i ditt energifält utan att röra vid dig, men vid behov kan jag även lägga mina händer på din kropp om så behövs. Jag frågar alltid innan, och vill du inte att jag rör vid dig fysiskt så fungerar healingen utmärkt ändå. 

Våra Högre Själv kommuncierar med oss genom bilder, symboler, toner, färger, frekvenser & genom att visa oss vilka vi är bortom denna dimension. Vi rör oss under sessionen ledigt genom tidigare liv & högre själsliga dimensioner inom dig!

Under sessionen får du ligga bekvämt på en massagebänk, mysigt omstoppad med filtar och kuddar. Om du föredrar att sitta upp så går det givetvis också bra, det viktigaste är att du känner dig bekväm och kan slappna av på djupet.

 

TILL VEM RIKTAR SIG DESSA SESSIONER?

 

Denna session passar dig som vill arbeta med energier, dina andliga guider, tidigare liv & djupgående energihealing som är intuitivt förmedlad i stunden.

Stöd, healing & frigörelse för dig på din livsresa – oavsett vad du går igenom.

 

 

boka tid

Du kan välja mellan en session på plats eller Online.

Boka den tid som passar dig!

Pris

950 kr inkl.moms

Tid

Ca 2 tim

Plats

Södermalm, T-bana Slussen

Online via Internet, ZOOM 

” When the search for truth becomes a celebration of Being , all of Life transforms on it´s own” Matt Kahn

healing – en multidimensionell historia

All healing kommer inifrån. Ingen utanför dig kan ”heala” dig, det är alltid ditt Högre Själv som är inblandat vid all healing. Det här perspektivet gör att vi kliver in i vår egen själsliga kraft, vi behöver inte ”ge bort den” till någon annan utanför oss som vi tror har större kraft eller förmåga än oss själva. Vi är alla här på Jorden för att minnas vilka vi redan är på ett högre plan, och vi är alla här för att medvetet och aktivt vara en del av det stora skiftet som pågår inom oss alla & Moder Jord just nu – ascension. Vi är alla oerhört mycket större, kraftfulla & ”magiska” än vi tror – inom oss finns redan allt det vi söker.

Healing är på sätt och vis en ”multi-dimensionell historia” – vi skiftar frekvens genom att minnas energimässigt att vi redan är hela!

Vi är andliga varelser som har en mänsklig upplevelse. När vi valde att komma hit till Jorden så gick vi också med på en tillfällig minnesförlust av den vi är som Själ. På Själsnivå är vi redan hela, oändligt kraftfulla & visa. Det är alltså inte vår själ som behöver läkas, det är vår kropp & vår personlighet i den här dimensionen. Det är inte vår Själ som genomgår ett andligt uppvaknande, det är vårt ego /vårt lägre själv. Ditt Högre Själv är så oändligt mycket större än du någonsin anat, och fungerar som en andlig guide & skyddande ”ängel” för ditt jordiska jag. Ur det Högre Självets perspektiv så följer allt som sker i ditt liv en högre gudomlig vilja. Här på Jorden ser vi allt utifrån ett väldigt polariserat perspektiv, något är ”bra” eller ”dåligt” osv. När vi är sjuka ser vi det som något fel ,och som något vi omedelbart vill bli fria ifrån. Men ur ett själslig perspektiv så finns kanske i en sådan upplevelse stora gåvor att hämta.

Det vi däremot kan göra är att vi kan välja medvetet att samarbeta med andra själar & låta deras unika healing kunskaper stå oss till tjänst ( på ett plan är vi ju alla Ett ). När du kommer till mig för en session så får jag intuitivt till mig information både om storheten och ljuset inom dig som Själ och din situation som människa (med allt vad jordelivet för med sig i form av svårigheter). Jag känner väldigt starkt av din energi på flera plan samtidigt, och kan lätt förmedla &  följa dig i den process som förmedlas genom mig från ditt Högre Själv & dina andliga guider.

Healing sker på alla plan, inte bara i den fysiska kroppen. Vi tänker ofta på healing som att vi blir friska ifrån någon krämpa, då får vi ett synligt & kännbart kvitto på att något verkligen har hänt. Men healing sker också på känslonivå, själsnivå, inom våra relationer & tar form i vårt yttre liv. Ibland är transformationen väldigt subtil, vi endast anar en ny ”ton” inom oss vibrationsmässigt. Ibland sker processerna kraftfullt & omtumlande, med sådan kraft att vi känner av vågor av utrensning efteråt i alla våra kroppar. Hela vårt liv & mående skakas om.

 
 
Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Boka din session

Du bokar din session direkt via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj den tid och dag du önskar boka.
 
2. Skriv in dina uppgifter och välj att betala senare och få en faktura via email. Vill du betala via Swish så fyller du bara i fakturanumret som står på fakturan när du swishar. Sessionen skall vara betald innan utsatt tid & datum.
 

Enklare än så blir det inte! 

Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.