Healing cirkel online / sommar 2020

Energiarbete, meditation & själslig service 

healing cirkel online grupp / sommar 2020

Energiarbete, meditation & själslig service

”Every time your heart is loved, a part of the world is healed. Every time you honor another – a part of you is set free. This is the Way of Oneness” – Matt Kahn

Sommaren 2020 kommer jag att erbjuda en Healing Cirkel grupp online! Vi träffas regelbundet via zoom/video (där alla har möjlighet att synas & prata om man så vill) under hela sommaren. 

Det enorma skifte som pågår just nu inom det kollektiva globala fältet & inom vår planet påverkar oss alla på djupet. Många människor världen över känner sig både vilsna, rädda & förvirrade. Vi ser en ökad polaritet inom alla områden, konflikter blossar upp och saker och ting raseras för att så småningom byggas upp på nytt utifrån helt nya frekvenser. Många känner sig också ensamma och ångestfyllda. Det är nu den stora massan kommer att vakna andligen, och andligt uppvaknande kan vara allt annat en än dans för rosor för många. 

Vi som redan har kommit en bit på väg i våra uppvaknanden har nu en möjlighet nu att verkligen bidra med Själslig Service för alltet & varandra. Genom att samlas regelbundet och hålla ett högt, kärleksfullt fokus på det Nya som skall födas fram – så fungerar vi som stadiga, stabila pelare av ljus i en kaotisk och skakig värld. Vi behövs – och vi gör STOR skillnad. Vi är MYCKET KRAFTFULLARE än vi tror! Om du någonsin undrat när det är dags för dig att kliva in i din kraft & ditt högre syfte här på Jorden, så är svaret nu! Du valde att komma till Jorden just i detta stora skifte av en anledning…

Vid varje online träff så mediterar vi  & utför djupgående energiarbete tillsammans. Gruppens fokus ligger på andligt uppvaknande, ascension & service för den Nya Jorden. Varje process accellererar även vår individuella andliga utveckling & förmågor. 

Meditationerna och de helande processerna är direktförmedlade i stunden och är alltid i samklang med de rådande energierna som påverkar oss alla i det stora skiftet som pågår, räkna med höga frekvenser & djupgående transformation! Dessa gruppträffar lämnar ingen oberörd – det är en mycket fin & kärleksfull grupp med stor visdom, själslig mognad & en stor förmåga att ta ned höga energier. 

 Cirkeln riktar sig till dig som söker ett sammanhang där du verkligen kan kliva in med ditt ljus & bidra med service och healing till alltet! Vi arbetar utifrån kärlek, enhet & integrering.

Hoppas du också vill vara med och sam-skapa med denna fantasiska grupp! 

boka plats

Boka genom att skicka ett email:

info@nyajorden.se

Datum

Ons 10 juni kl.20.00
Ons 24 juni kl.20.00
Ons 8 juli kl.20.00
Tis 21 juli kl.20.00
Ons 5 aug kl.20.00

Pris

500 kr inkl.moms

Mp3 inspelning ingår! En Mp3 inspelning skickas ut till alla deltagare efter varje meditation. På så sätt missar du ingenting om du skulle få förhinder vid ngt tillfälle. Du kan alltså delta ifrån stranden, skogen eller hängmattan! 

Plats

Online via ZOOM

Länk och lösenord skickas ut via email inför varje datum. 

avbokning & villkor

Efter att du anmält dig och fått bekräftat att du fått en plats så kommer du att få en faktura/kvitto via email.

Du kan sedan betala enkelt via SWISH eller bankgiro. 

Ange alltid fakturanummer vid swishbetalning, annars ser inte jag att det är just du som har betalat. Tack!

När du väl har fått en faktura så ges inte någon avbokning eller återbetalning.

Missat tillfälle (pga tex sjukdom, jobb, resor osv.) ersätts ej ekonomiskt eller med nytt datum / inhopp i liknande grupp.

 

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

sagt om Åsa & hennes meditationer

 ”Hej Åsa

ÅHH tack tack TACK underbara du. Denna cirkel betyder mycket för mig, mer än jag förstår. Vi får så underbar energi och det händer mycket med mig på många plan. Jag förstår det inte direkt utan det kommer mellan gångerna.
Så djupt…. så fint…. så utvecklande….  så STORT… en underbar tid ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Tack för att du finns i mitt liv
Jag går på mycket: olika meditationsgrupper mm. men dessa kommer inte i närheten av de energier som finns när vi ses, måste ju betyda något.. 

Oerhört starka och djupa meditationer, de djupaste jag upplevt. Åsa, du en har unik förmåga att kanalisera djupa och rena energier som verkligen berör ens innersta. Ord räcker inte till att beskriva det obeskrivbara, måste upplevas.

Tack för allt.”

Marie

Deltagare Healing Cirkel

Healingcirkeln som jag ser den är ett unikt tillfälle att samla personer, som har starka kopplingar med sina guider och team.

Tack vare att vi samlas, så har våra olika team en stor möjlighet, att arbeta med oss alla som ett kollektiv. Och då nå ut till så många flera.

På så sätt kan vi/de påverka många fler personer än vi som samlas i cirkeln,

Som jag ser det så sprids ljuset i våg på våg till fler människor.

En underbar healing till jorden. Mia

Deltagare Healing Cirkeln

Jag förstår väldigt lite av vad som händer under Åsas kanaliseringar. Men jag har sällan förut i mitt liv känt att jag är så mycket precis där jag ska vara, som under dessa kvällar. Jag får tanka in något jag vet att jag behöver och känner det så tydligt i min kropp.

Jag är så glad att jag råkade hamna i kontakt med Åsa och det hon så ärligt och generöst delar med sig av. Ren magi:)<3 Hanna

Deltagare Healing Cirkeln

– Jag vill varmt rekommendera närvaro i healingcirkeln !
Åsa har en förmåga att öppna upp för,hålla och förmedla i ord, de djupgående,helande, kraftfulla kärleksenergier som är närvarande vid våra möten !
Det har gett mig ett sånt lugn,glädje och kraft, och många överraskande insikter.
Känslan av helhet,enhet, i kombination med den inre frid jag känner efteråt är helt oslagbar !

Så tacksam för dessa kvällar ! Carina

Deltagare Healing Cirkeln

Hej Åsa!
Jag upplever ju Dig och Ditt Andliga arbete som framför allt- mycket: Gediget, Öppen hjärtligt, Genuint, och Heltäckande.
Dessutom mycket varmt , mjukt , spontant, roligt och ärligt.
Andreas

Deltagare Healing Cirkeln

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden