healing cirkel

Djupavslappning för kropp & själ i den nya tidens frekvenser

beskrivning

Begränsat antal platser / sluten grupp med 5 träffar

I dessa energimässigt intensiva tider är vi i större behov än någonsin av att skapa en plats för återhämtning, energibalansering och själslig kontakt i våra liv. Healing Cirkeln erbjuder en trygg, lugn och återkommande plats för att återknyta till Själen, ta emot höga, ljusa frekvenser och medvetet deltaga i vårt eget holistiska välmående. Det är menat att vara en plats där vi kan vila i armarna på vår Själ! 

Detta är något så ovanligt som en Healing Cirkel som utgår ifrån att vi redan är hela inom oss och perfekta precis så som vi är. Idén att vi behöver förfinas, helas, förlåta och förlåtas osv är mänskliga konstruktioner som baseras på separation, rädsla och tankar om mörkt och ljust. Den här Healing Cirkeln fokuserar istället på att aktivera minnet av enhet, kärlek och skaparkraft inom oss. 

Andligt uppvaknande och ascension är inte alltid en dans på rosor. Våra kroppar och mänskliga själv går igenom enorma förändringar och renings processer, allt för att vi skall förkroppsliga så mycket av vårt ljus som möjligt. Känslorna stormar och vi upplever oss konstant ”sjuka”. 

Som själar är vi redan upplysta! Det är våra kroppar och mänskliga själv som går igenom uppvaknandets processer just nu. Våra Högre Själv har som uppgift att stötta den fysiska kroppen i dess uppvakningsprocess, inte helt olikt hur våra ljusguider arbetar med oss. Ofta glömmer vi bort detta och vill att kroppen ska ”skynda på lite” med sina processer. I denna healing cirkel har vi som mål att återknyta en djupare esoterisk kontakt med våra kroppar igen. Vi sänder den all kärlek den behöver för att hjälpa oss att förkroppsliga mer och mer av vårt högre ljus! 

Varje tillfälle guidar Åsa Miljand deltagarna genom en djupavslappnande och meditativ inre resa. Du kan välja om du vill ligga bekvämt på en madrass på golvet eller sitta på en stol. Till tonerna av behaglig musik och med tända ljus, aktiverar vi vår egen inre healing förmåga på alla plan inom oss. I närvaron av våra högre Själv, guider och uppstigna mästare tar vi emot kärleksfulla budskap och energiöverföringar i syfte att aktivera, balansera och fördjupa våra egna andliga uppvaknandet på olika sätt.

Denna termin har jag förlängt tiden lite så att vi även har utrymme för att dela med varandra & dricka te om vi så önskar. 

 

Datum

5 tillfällen under Hösten 2018

Se datum för träffar längre ner på sidan.

Pris

1500 kr/ 5 x ca 120 min

Tid

18:30- ca 20:30

Plats

Hälsans Hus
Sal: Terassen
Fjällgatan 23 B
116 28 Stockholm

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

Datum – hösten 2018

Vi kommer att träffas 5 gånger under höst terminen. För kontinuitet mellan träffarna erbjuds också möjligheten att meditera tillsammans på distans om man önskar. Mer info om detta ges vid första träffen. 
 
1. Onsdag 29 augusti 
2. Torsdag 13 september
3. Torsdag 18 oktober
4. Torsdag 15 november
5. Torsdag 20 december

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Boka plats

Du bokar och betalar din plats direkt via Nya Jordens bokningssida.
ERBJUDANDE! Du kan välja att registrera dig till Healing Cirkeln nu och betala fakturan när du själv har möjlighet under våren och sommaren, dock senast den 1 aug 2018. Meddela mig om du önskar detta erbjudande i kommentars fältet när du registrerar dig.
 
1. Välj Healing Cirkel – 5 tillfällen på menyn.
 
2. Skriv in dina uppgifter och betala sedan med kort eller via faktura. Vill du betala via Swish så väljer du faktura och fyller i fakturanumret när du swishar. 
 

Enklare än så blir det inte! 

Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.