healing cirkel

Energiarbete & själslig service i den nya tidens frekvenser

healing cirkel

Healing Cirkeln är INTE en kurs i hur man lär sig bli en healer, snarare ör detta en cirkel där vi accellererar våra andliga uppvaknanden & blir ett med Universums helande energier inom våra multi-dimensionella själv! 

”Every time your heart is loved, a part of the world is healed. Every time you honor another – a part of you is set free. This is the Way of Oneness” – Matt Kahn

Healing Cirkeln består av en serie fristående intuitiva direktförmedlade meditationer & healingprocesser med fokus på självkärlekens alkemiska väg Hem. Vi träffas vid fem tillfällen under en hel termin (eller längre), vilket skapar en enorm healing potential på alla plan av våra liv.

På själsnivå är vi redan hela, gudomliga och upplysta. Uppvaknandets resa handlar inte om att förändra, förfina eller transformera oss själva, utan om att acceptera, älska och minnas den vi redan är! Att älska oss själva villkoslöst är ett av våra största andliga uppdrag här på Jorden – därför att det leder oss till att minnas att det är VI själva som ÄR skaparen i vårt Universum! 

Healing Cirkeln är skapad för att erbjuda ett ”sacred space” i tillvaron. En kärleksfull och ljusfylld plats som är helt och hållet vigd åt själslig kontakt, inre och yttre ljusarbete, och andlig påfyllnad på alla plan! Det är en plats där hela du får utrymme, blir omhändertagen & ompysslad av ditt Högre Själv och upprättad i din själsliga storhet. Allt vi läker, älskar och accepterar inom oss själva – läker, helar och transformerar vi också inom det kollektiva fältet. Självkärlekens väg skapar också en kärleksfull värld omkring oss. Det är själslig alkemi rakt ur hjärtat! 

Detta är något så ovanligt som en Healing Cirkel som utgår ifrån att vi redan är hela inom oss och i vårt högsta gudomliga uttryck precis så som vi är just nu. Den här Healing Cirkeln fokuserar på att aktivera minnet av enhet, kärlek och skaparkraft inom oss. Vi är inte i behov av healing utifrån – vi väcker istället minnet av att vi i själva verket ÄR själva healingkraften förkroppsligad! 

Hur går det till?

Vid varje tillfälle guidar Åsa Miljand deltagarna i en intuitiv och direktförmedlad meditationsresa in i våra inre Universum där vi tex. samarbetar med våra Högre Själv, vilar i armarna på healing änglar eller genomgår kraftulla energi processer på multidimensionell nivå. Ofta får vi till oss avancerade helande processer och ”energibehandlingar” med syfte att accellerera våra andliga uppvaknanden och integrera själ & kropp. Alltid med stor kärlek & respekt.

Kanske kan man säga att dessa meditationer till stor del handlar om den fina & kännbara energi som skapas, och som vi får till oss bortom ord, tid & rum.  Meditationerna är ofta kraftfulla & kännbara på ett energiplan, bitvis omtumlande och ibland oerhört fridfulla. Vad vi får till oss beror också på de rådande frekvenserna ifrån Universum och Moder Jord.

Under meditationen kan du välja mellan att sitta på en stol eller ligga bekvämt på en madrass. I lokalen finns enklare filtar och jag bjuder på te. Vi skapar en mysig stämning tillsammans med släckta lampor, massor av tända ljus och avslappnande vacker musik i bakgrunden.

 

 

boka plats

Registrera dig redan nu till vårens Healing Cirkel och få en faktura den 27 jan 2020. 

Datum

 Healing Cirkel Hösten 2019

Tors 22 aug 2019

Tors 5 sept 2019

Tors 10 okt 2019

Tors 21 nov 2019

Tors 12 dec 2019

Datum vt-2020

Healing Cirkel våren 2020

Tors 23 jan 2020

Tors 20 feb

Tors 19 mars

Tors 16 april

Tors 28 maj

Pris

1500 kr/ hel termin, 5 x 90 min

Tid

18:30- ca 20:30

Plats

Hälsans Hus
Fjällgatan 23 B
116 28 Stockholm

Sal: Terrassen 

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

sagt om Åsa & hennes meditationer

 ”Hej Åsa

ÅHH tack tack TACK underbara du. Denna cirkel betyder mycket för mig, mer än jag förstår. Vi får så underbar energi och det händer mycket med mig på många plan. Jag förstår det inte direkt utan det kommer mellan gångerna.
Så djupt…. så fint…. så utvecklande….  så STORT… en underbar tid ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Tack för att du finns i mitt liv
Jag går på mycket: olika meditationsgrupper mm. men dessa kommer inte i närheten av de energier som finns när vi ses, måste ju betyda något.. 

Oerhört starka och djupa meditationer, de djupaste jag upplevt. Åsa, du en har unik förmåga att kanalisera djupa och rena energier som verkligen berör ens innersta. Ord räcker inte till att beskriva det obeskrivbara, måste upplevas.

Tack för allt.”

Marie

Deltagare Healing Cirkel

Healingcirkeln som jag ser den är ett unikt tillfälle att samla personer, som har starka kopplingar med sina guider och team.

Tack vare att vi samlas, så har våra olika team en stor möjlighet, att arbeta med oss alla som ett kollektiv. Och då nå ut till så många flera.

På så sätt kan vi/de påverka många fler personer än vi som samlas i cirkeln,

Som jag ser det så sprids ljuset i våg på våg till fler människor.

En underbar healing till jorden. Mia

Deltagare Healing Cirkeln

Jag förstår väldigt lite av vad som händer under Åsas kanaliseringar. Men jag har sällan förut i mitt liv känt att jag är så mycket precis där jag ska vara, som under dessa kvällar. Jag får tanka in något jag vet att jag behöver och känner det så tydligt i min kropp.

Jag är så glad att jag råkade hamna i kontakt med Åsa och det hon så ärligt och generöst delar med sig av. Ren magi:)<3 Hanna

Deltagare Healing Cirkeln

– Jag vill varmt rekommendera närvaro i healingcirkeln !
Åsa har en förmåga att öppna upp för,hålla och förmedla i ord, de djupgående,helande, kraftfulla kärleksenergier som är närvarande vid våra möten !
Det har gett mig ett sånt lugn,glädje och kraft, och många överraskande insikter.
Känslan av helhet,enhet, i kombination med den inre frid jag känner efteråt är helt oslagbar !

Så tacksam för dessa kvällar ! Carina

Deltagare Healing Cirkeln

Hej Åsa!
Jag upplever ju Dig och Ditt Andliga arbete som framför allt- mycket: Gediget, Öppen hjärtligt, Genuint, och Heltäckande.
Dessutom mycket varmt , mjukt , spontant, roligt och ärligt.
Andreas

Deltagare Healing Cirkeln

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

 

Boka plats

Du bokar din plats direkt via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj Healing Cirkel – Våren 2020 på menyn.
 
2. Skriv in dina uppgifter och välj sedan ”registrera dig nu och betala senare”. Du kommer då att få en faktura några dagar innan eventet startar i januari. Du kan betala både via bankgiro och med swish. Glöm inte att fylla i fakturanummer när du betalar, annars ser jag inte vem som betalat in. Tack! 
 

Enklare än så blir det inte! 

Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.