Healing cirkel

Energiarbete, meditation & själslig service 

healing cirkel

Det är vi som är den nya jorden – Energiarbete, meditation & själslig service

”Every time your heart is loved, a part of the world is healed. Every time you honor another – a part of you is set free. This is the Way of Oneness” – Matt Kahn

Healing Cirkeln är tillbaka igen – denna gång i ett lite mindre och mer intimt format. Cirkeln riktar sig till dig som söker ett sammanhang där du verkligen kan kliva in med ditt ljus & bidra med service och healing till alltet! Syftet med denna cirkel är också att skapa en grupp som vill ta ned, hålla & förkroppsliga de nya energierna – vi fungerar som stabila pelare av ljus i en yttre värld som genomgår stora transformationer. Vi arbetar utifrån kärlek, enhet & integrering.

Healing Cirkeln är en andlig utvecklingscirkel där vi träffas för att meditera & utföra djupgående energiarbete tillsammans med fokus på andligt uppvaknande, ascension & service för Jorden. Meditationerna och de helande processerna är direktförmedlade i stunden och är alltid i samklang med de rådande energierna, räkna med höga frekvenser & massor av ljus!

 Vi öppnar upp våra kanaler till Universum & kopplar oss samman med gruppen till en Cirkel av Ljus. Tillsammans med andra andligt vakna & varma själar som vandrar samma väg som oss själva, riktar vi vår intention mot Service för alltet utifrån djupet av vår själ & hjärta. Det är VI som är den Nya Jorden! Det är inte någon slump att just VI är här på Jorden just nu i det stora skiftet – vi är här för att minnas vilka vi verkligen är, att aktivt deltaga och förkroppsliga skiftet – inifrån och ut! 

Hur går det till?

Vid varje tillfälle guidar Åsa Miljand deltagarna i en intuitivt direktförmedlad meditationsresa in i våra inre Universum där vi tar ned & samarbetar med de rådande energierna som kommer till Jorden just nu. Dessa energier skiftar ständigt & påverkar oss på många olika sätt. Stort fokus ligger därför på healing av oss själva och Jorden, samt att förkroppsliga de högre frekvenserna inom oss. Allt vi läker & transformerar inom oss själva, läker vi också i det kollektiva fältet. Vi skapar på  det sättet den ”nya jorden” – inifrån och ut!

Fördelen med att arbeta tillsammans som en grupp är att var och ens förmåga att ta ned & hålla ljus förstärks. Tillsammans blir vi verkligen starkare på alla sätt! Vi kan ta ned mycket högre frekvenser som grupp än vi kan göra på egen hand. Att arbeta tillsammans med andra accellererar verkligen våra personliga uppvaknanden på alla sätt! 

Meditationerna är ofta kännbara på ett energiplan, bitvis omtumlande och ibland fridfulla. Vad vi får till oss & skapar tillsammans som grupp beror också på de rådande frekvenserna som vi tar emot ifrån Universum och Moder Jord.

Under meditationen kommer vi att sitta på en stol. Vi skapar en mysig stämning tillsammans med släckta lampor, tända ljus och avslappnande vacker musik i bakgrunden.

Varmt välkommen! 

boka plats

Boka genom att skicka ett email:

info@nyajorden.se

OBS! Endast 9 platser per grupp!

Välj vilken veckodag som passar dig bäst. Det startar en grupp på onsdagar & en grupp på söndagar. 

Datum

Totalt 5 tillfällen per termin / exakta datum meddelas snart

Söndagar kl. 11.00 -12.30 /

Onsdag kl.18.30 -20.00 /

Pris

1500 kr inkl.moms

Efter att du anmält dig och fått bekräftat att du fått en plats så kommer du att få en faktura/kvitto via email.

Du kan sedan betala enkelt via SWISH eller bankgiro. 

Ange alltid fakturanummer vid swishbetalning, annars ser inte jag att det är just du som har betalat. Tack!

Plats

Mariaberget, 3 min ifrån T-bana Mariatorget

Exakt adress meddelas vid bokning.

avbokning & villkor

När du väl har fått en faktura så ges inte någon avbokning eller återbetalning.

Missat tillfälle (pga tex sjukdom, jobb, resor osv.) ersätts ej ekonomiskt eller med nytt datum / inhopp i liknande grupp.

Om du får förhinder att deltaga är du välkommen att ge bort din betalda plats till en vän, gäller dock endast vid alla 5 tillfällen och inte vid enstaka tillfälle. Meddela mig i detta fall din väns namn & kontaktuppgifteri god tid. Tack!

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

sagt om Åsa & hennes meditationer

 ”Hej Åsa

ÅHH tack tack TACK underbara du. Denna cirkel betyder mycket för mig, mer än jag förstår. Vi får så underbar energi och det händer mycket med mig på många plan. Jag förstår det inte direkt utan det kommer mellan gångerna.
Så djupt…. så fint…. så utvecklande….  så STORT… en underbar tid ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Tack för att du finns i mitt liv
Jag går på mycket: olika meditationsgrupper mm. men dessa kommer inte i närheten av de energier som finns när vi ses, måste ju betyda något.. 

Oerhört starka och djupa meditationer, de djupaste jag upplevt. Åsa, du en har unik förmåga att kanalisera djupa och rena energier som verkligen berör ens innersta. Ord räcker inte till att beskriva det obeskrivbara, måste upplevas.

Tack för allt.”

Marie

Deltagare Healing Cirkel

Healingcirkeln som jag ser den är ett unikt tillfälle att samla personer, som har starka kopplingar med sina guider och team.

Tack vare att vi samlas, så har våra olika team en stor möjlighet, att arbeta med oss alla som ett kollektiv. Och då nå ut till så många flera.

På så sätt kan vi/de påverka många fler personer än vi som samlas i cirkeln,

Som jag ser det så sprids ljuset i våg på våg till fler människor.

En underbar healing till jorden. Mia

Deltagare Healing Cirkeln

Jag förstår väldigt lite av vad som händer under Åsas kanaliseringar. Men jag har sällan förut i mitt liv känt att jag är så mycket precis där jag ska vara, som under dessa kvällar. Jag får tanka in något jag vet att jag behöver och känner det så tydligt i min kropp.

Jag är så glad att jag råkade hamna i kontakt med Åsa och det hon så ärligt och generöst delar med sig av. Ren magi:)<3 Hanna

Deltagare Healing Cirkeln

– Jag vill varmt rekommendera närvaro i healingcirkeln !
Åsa har en förmåga att öppna upp för,hålla och förmedla i ord, de djupgående,helande, kraftfulla kärleksenergier som är närvarande vid våra möten !
Det har gett mig ett sånt lugn,glädje och kraft, och många överraskande insikter.
Känslan av helhet,enhet, i kombination med den inre frid jag känner efteråt är helt oslagbar !

Så tacksam för dessa kvällar ! Carina

Deltagare Healing Cirkeln

Hej Åsa!
Jag upplever ju Dig och Ditt Andliga arbete som framför allt- mycket: Gediget, Öppen hjärtligt, Genuint, och Heltäckande.
Dessutom mycket varmt , mjukt , spontant, roligt och ärligt.
Andreas

Deltagare Healing Cirkeln

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Boka plats

Du bokar din plats direkt via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj Circle of Light på menyn.
 
2. Skriv in dina uppgifter och betala direkt i kassan. Om du vill betala via SWISH så väljer du ”registrera dig nu och betala senare”. Du kommer då att få en faktura via email. Fakturan kan du betala både via bankgiro och med swish. Glöm inte att fylla i fakturanummer när du betalar, annars ser jag inte vem som betalat in. Tack! 
 

Enklare än så blir det inte! 

Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkor & avbokning ovan.