Nya Jorden Föreläsningar

inspirerande gästföreläsare på temat andlig och personlig utveckling

nya jorden föreläsningar

INSPIRERANDE GÄSTFÖRELÄSARE PÅ TEMAT ANDLIG & PERSONLIG UTVECKLING 

Nya Jorden bjuder kontinuerligt in inspirerande föreläsare på ämnet andlig och personlig utveckling. Samtliga inbjudna gästföreläsare har på sitt egna unika sätt gått igenom andliga och personliga uppvaknanden som på ett eller annat sätt förändrat deras relation både till det inre och det yttre livet.

De inbjudna gästföreläsarna kan komma att dela med sig av sina egena erfarenheter kring sin andliga och personliga uppvakningsresa, sina intuitiva och själsliga förmågor samt förmedla sin djupa själsliga visdom till deltagarna på olika sätt. Allt med förhoppning om att kunna sprida inspiration, gemenskap och själslig vägledning med bredd och djup.

Kom och låt dig inspireras, aktiveras och minnas din egen inre sanning & hjärtas röst! 

Vill du hålla en Nya Jorden Föreläsning? 

Just nu pågår ett omfattande arbete inom Nya Jorden, där flera stora projekt är på gång. Under 2019 kommer bland annat fler Nya Jorden föreläsningar att erbjudas. Framöver kommer dessa föreläsningar att hållas på vardagskvällar på Hälsans Hus i Stockholm.

Mer information om vilka föreläsningar som kommer under 2019 publiceras inom kort. Håll utkik!

Nytt för i år är att föreläsningar och events även kommer att hållas online, i teleseminarie & webinarie form! 

Om du har ett genuint intresse för andlig och personlig utveckling, drömmer om en bättre värld för alla & allt som är, samt känner en längtan om att få kliva fram och dela dina unika gåvor med världen – då har du kommit rätt! 

Dessa föreläsningar handlar inte om ekonomisk lönsamhet eller att ”sälja sig själv & sina tjänster som ett varumärke”, utan dessa föreläsningar handlar om att dela, visa vägen för andra sökande, inspirera & stå med ett öppet hjärta inför jämlika medmäniskor som delar din resa med glädje. Det finns inte bara en sanning som gäller för alla, utan alla har sin unika visdom & väg. Mångfald är vackert och vi har massor att lära av varandra! 

Om rösten i ditt hjärta säger dig att det är dags att kliva fram och dela din visdom med andra, då är du mer än välkommen att höra av dig! 

Pris

250 kr/biljett

Tid

90-120 min

Plats

Hälsans Hus
Fjällgatan 23
116 28 Stockholm

”NEW EARTH IS A FREQUENCY ACCESSED FROM WITHIN. STAY TUNED

FÖRELÄSningar – 2018

Frihet och sanning som drivkraft, verktyg och mål

25 februari 2018 – 15:00-16:30 (Hälsans Hus – Terassen)

Susanna Thelin Schmidt är multidimensionell kanal för energier och budskap och jobbar som samtals-kropps- och själsterapeut där hon kombinerar kanaliserade budskap från olika dimensioner med stark healing och coachande samtal. Hon leder direktkanaliserade meditationer, cirkelkurser och workshops för grupper. Syftet att hjälpa människor och Moder Jord i sina uppstigningsprocesser går som en röd tråd genom allt hennes arbete.

Susanna har en bakgrund i det naturvetenskapliga. Efter svåra händelser i livet öppnade hon upp för kontakt med andra sidan som sedan utvecklade sig vidare till änglar, uppstigna mästare, naturväsen, kosmiska existenser och Bortom m fl. Bortom sökte upp henne 2014 för att be henne kanalisera budskap och energier i behandling, vägledning och information om vår tid och Universum.

Allt Susanna gör, gör hon på uppdrag av Universum. Guidningen till uppdrag för Moder Jord har bl a fört henne till Andesbergen i Peru, där hon jobbade med shamaner för att få ner den högsta maskulina och feminina kraften i Moder Jords Kundalini.

Läs mer om Susanna på hennes hemsida.

Andligt uppvaknande, en helt ny verklighet

25 mars 2018 – 15:00-16:30 (Hälsans Hus – Terassen)

Med utgångspunkt i sin egen bok Let It All Go vill Caroline Yazi lyfta fram de insikter som hon har samlat på sig under sitt eget andliga uppvaknande. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter hoppas Caroline på att inspirera och stötta andra människor i deras andliga uppvaknande.

I slutet av 2012 förändrades Carolines verklighetsuppfattning fullständigt då hennes medvetande öppnade upp för andra existensplan där hon fick uppleva sig själv utanför tid, rum och materia. Efter en tid av utomkroppsliga upplevelser och kroppsliga aktiveringar började Caroline sakta men säkert att få tillgång till universell information om vilka vi är och varför vi är här på jorden.

Idag delar Caroline med sig av sin inre visdom för att påminna dem hon kommer i kontakt med om vår storhet. Bortom illusionen är vi alla ett.

Läs mer om Caroline på hennes hemsida.

Hjärtats väg mot upplysning

3 juni 2018 – 15:00-16:30 (Hälsans Hus – Stora Salen)

Nya Jorden projektet är sprunget ur grundaren Åsa Miljands egna (pågående) andliga upvaknande. Åsas föreläsning kommer att handla om hennes egen intensiva, kaosartade och smärtsamma väg mot sitt eget hjärta. Om hur hon där fann sig själv, ur det lägsta steg det högsta upp ur askan inom mig. Till en början fick hon kämpa för sitt liv, och mediterade i timmar varje dag för att överleva. Men när kampen och tårarna tog slut, fann hon att hennes inre ”berättelser” hade tynat bort ur minnet och frid infunnit sig i dess ställe. Där fanns inte längre något att kämpa emot, utan ett livets flöde som bad henne att följa med, att säga JA till att leva!

Åsas föreläsning kommer att handla om hennes resa genom smärtan och krisen, och hur hon i detta mörker funnit hjärtats väg. Hur hon börjat lyssna till själens röst och hur hon funnit vägen hem inom sig själv. Hon vill dela med sig av hur ljuset nu omfamnar alla delar av henne och hur detta andliga uppvaknande som hon går igenom just nu har tagit sig uttryck i hennes Nya Jorden projekt.

Mot slutet av Åsas föreläsning kommer hon att bjuda på en kanaliserad meditation där deltagarna kommer att få ta del av upplysningens frekvenser inom sig.

Läs mer om Åsa här.

FÖRELÄSningar – 2017

Kundalinienergin i kärlekens tjänst

27 november 2017 – 14:30-16:30 (Hälsans Hus – Terassen)


Manereia Hanuman SOL
 berättar om sitt andliga uppvaknande och hur kundlinienergin aktiverades i hans kropp när han började se Gud i allt. Han delar med sig av hur han kombinerar sitt andliga liv med vardagens praktiska sysslor. Vi gör en meditation där Manereia kopplar upp sig på källan och vägleder oss. Med hjälp av våra guider kanaliserar han vad som skall ske under meditationen där vi får möta kärlekskraften inom oss själva.

Manereia kanaliserar mycket starka energier och få är oberörda efter att utfört andliga övningar tillsammans med honom. Manereias uppdragsgivare är Lord Vishnu, Manereia menar att Vishnu finns i alla och servar alla oavsett religion och trosuppfattning. Han menar att kärleken har många namn och att det är samma kraft som finns i allt och alla oavsett vad man kallar det eller hur man uttrycker det.

Läs mer om Manereia på hans hemsida.