faq & praktisk info

Få ut det bästa av din quantum healing session

förberedelser inför din qhht & bqh session

För att få ut så mycket som möjligt av din Quantum Healing Hypnos session (BQH & QHHT) så har jag några tips som kan vara till hjälp innan. Allt för att stärka energi & intention omkring din session.

Utöver att ta med dig listan med frågor som du har förberett hemma så kan du fundera över följande:

– Din Quantum Healing Hypnos session kommer att bli som bäst om du släpper alla förutfattade meningar och förväntningar på resultatet. Om vi förväntar oss ett speciellt resultat eller skeende blockerar vi flödet & kommunikationen. När vi går in i ett tillstånd av tillit & öppenhet istället så får vi ut så mycket mer, och kan ta emot av de gåvor vi får till oss! 

– Ta en liten promenad innan & gärna ute i naturen. Det har att göra med vilken energi du kommer till sessionen med, den reflekteras i din session. 

Drick inte alkohol samma dag & minska ned på koffeinet om du kan. En kopp kaffe på morgonen är såklart okej, men en halvliters kaffe på café precis innan sessionen kan skapa svårigheter att slappna av…;-) 

– Det är generellt sett inte någon bra idé att boka in andra åtaganden efter en Quantum Healing Hypnos session, eller att boka in något som kräver stor koncentration av oss. Du bör ta det ganska lugnt efteråt.

Klä dig bekvämt. Eftersom du kommer att sitta & ligga ned under några timmars tid kan det vara skönt med löst sittande kläder som inte sitter åt. Om du brukar bli frusen av dig vid energiarbete eller när du sover så kan du ta med dig/ ta på dig ett par varma sockar. 

ONLINE SESSIONER

– Om du skall ha en Online session, se till att du har förberett en mysig och bekväm plats att ligga på under sessionen. Ta fram extra kuddar och filt (och raggsockar). Förbered en dämpad & behaglig belysning i det rum där du skall ligga. – Och först och främst, se till att du får vara ostörd. 

Förbered ett bord eller plats för datorn att stå inför din session. Jag behöver kunna se dig, helst båda dina ögon och ansikte. Rikta därför gärna datorn lite snett framifrån om du ligger på en säng, och ställ den inte på sängen utan på ett litet bord intill sängen. (Så att du inte riskerar välta datorn under hypnosen).

– Vid Online sessioner; se till att du har ett bekvämt och fungerande headset, med mikrofon, inför sessionen. Det är genom dessa vi kommunicerar & spelar in. 

Se till att det tekniska fungerar. Kolla internet uppkopplingen, prova ditt headset så att ljudet fungerar, bekanta dig med ZOOM på förhand osv. ZOOM är gratis och du laddar ned & installerar det här

Plats

Hälsans Hus, vån 2

Fjällgatan 23b, Stockholm

T-bana Slussen

avbokning

Avbokning av QHHT & BQH sessioner skall ske senast 7 dagar innan.

7 dagar innan din session skickas fakturan ut. När du väl fått fakturan ges ingen återbetalning eller avbokning.

Ändring av tid kan göras fram till 7 dagar innan utsatt tid.

villkor

BQH passar nästan alla, med några få undantag.

Vid psykisk sjukdom (psykotisk, schizofreni m.m.) eller svårare trauma rekommenderas inte BQH eller QHHT.

vanliga frågor

vad är menas med hypnos?

 

Inom Quantum Healing Hypnos guidas man in i ett djupavslappnat tillstånd (theta) genom en meditation. Du kommer att vara vid medvetande hela tiden, djupt avslappnad men ändå alert och mottagligare än vanligt. Detta tillstånd av theta hjärnvågor är ett väldigt kreativt tillstånd där du kan utforska och kommunicera med djupare nivåer av ditt medvetande.

Att vara hypnotiserad är inte detsamma som att ”sova”. Under en djup trans kan du fortfarande öppna dina ögon, prata, skratta, gå och du kan vara medveten om allt som sker omkring dig. Du kan till och med öppna dina ögon och tänka att ”det här fungerar inte, jag är inte hypnotiserad”. Det handlar om att tillåta sig att släppa taget, att tillåta de inre bilderna att flöda fritt och att lyssna till Åsas röst som guidar dig inåt. Sanningen är att dessa sessioner är väldigt behagliga & kräver väldigt lite av dig i form av prestation, om du bara tillåter ditt inre att visa dig vägen.

Det går INTE till så som vi kan se på TV & film där en hypnotisör gör så att personen helt tappar medvetande & kontroll över sig själv, för att sen inte minnas någonting efteråt. Vi går alla in och ut i olika hjärnvågor varje dag utan att vi tänker på det. Det djupavslappnade tillståndet i en Quantum Hypnos är ett fullständigt naturligt & välbekant tillstånd för oss.

Du behöver alltså inte vara rädd för att tappa kontrollen eller medvetande under sessionen. Ditt undermedvetna kommer automatiskt att avvisa allt som det upplever som oacceptabelt. Den här hypnosen har som syfte att kommunicera med din inre visdom & allvetande aspekt det Högre Självet.

Ha tillit till processen & din egen självläkande förmåga!

_________________________________________________________________________________________________

TÄNK OM JAG INTE ”KAN” BLI HYPNOTISERAD?

 

ALLA kan bli hypnotiserade,  vi går alla in och ut ur olika hjärnvågor hela dagarna. Det är naturligt för oss. Våra förutfattade uppfattningar om vad hypnos är och hur det skall kännas ligger ofta i vägen för oss. Vi tror att hypnos är något magiskt och svårt – ”ingen kommer att lyckas hypnotisera mig!”. Egentligen är det inte så komplicerat och svårt som vi tror – snarare är det lätt och naturligt!

Ofta handlar det om en rädsla för att tappa kontrollen, men det kommer inte att ske!

Vår logiska vänstra hjärnhalva kan ibland ha svårt att ta in information som är mer metafysisk, ”overklig” eller ”ologisk”. Detta är den inre rösten som tvivlar, kritiserar och vill avfärda det vi upplever, känner & får till oss. Vi får då kärleksfullt be denna del av oss att kliva åt sidan så att vi kan kommunciera med andra aspekter av oss själva också. Den här rösten inom oss vill egentligen bara skydda oss, men i dessa sessioner där vi arbetar med våra Högre Själv behöver våra egon inte skydda oss – snarare tvärtom.

Du kommer alltid att se och uppleva saker i dessa sessioner, det gör alla. Vad du upplever är däremot helt individuellt och beror på var du befinner dig i ditt liv. Ibland är det lätt för oss att ha tillit och släppa taget, ibland så behöver vi lite mer tid på oss. Ha tillit och tålamod med dig själv – din session kommer att bli precis så som den är menad att bli!

Det bästa vi kan göra är att släppa alla förutfattade meningar & idéer omkring hur hypnos skall kännas och gå till. Tillåt istället ditt inre visa vägen utan att du behöver ifrågasätta det du ser.

_________________________________________________________________________________________________

FÖRUTFATTADE MENINGAR & FÖR HÖGA FÖRVÄNTNINGAR

 

Quantum Healing Hypnos är numera väldigt populärt & omtalat världen över. Det finns massor av information & videos av olika QHHT och BQH sessioner att titta på över Internet. Många utövare delar med sig av de fantastiska saker som deras klienter upplever i sina sessioner. Det är såklart väldigt positivt därför att det ger en inblick i den enorma potentialen som Quantum Healing Hypnos erbjuder oss alla! Men, det gör också att förväntningarna kan bli onödigt höga. ”Alla” förväntar sig mirakulösa ”healings”, utomjordisk kontakt & övernaturliga upplevelser. Det är långt ifrån alla som har denna sorts upplevelser i sina sessioner, men som med allt annat så är det oftast de mest ovanliga fallen som blir uppmärksammade.

Många har också läst Dolores Cannons bästsäljande böcker, och förväntar sig att deras session också skall få fram liknande spännande information som hennes klienter förmedlat. I verkligheten så baserar sig Dolores Cannons böcker på ett litet fåtal av hennes tusentals klienter som alla har haft förmågan att gå ovanligt djupt ned i trance – det somnambulistiska tillståndet. Det är en ganska liten procent av alla som testar Quantum Healing Hypnos som har förmåga att uppnå det tillståndet. Men det förekommer givetvis. Vanligast är dock att man pendlar mellan Alpha och Theta under sessionen. Det gör dock inte sessionen mindre värd för det!

Mitt tips är att släppa alla förväntningar och göra rum för din egen inre magi istället – ditt Högre Själv kommer att tacka dig! 

_________________________________________________________________________________________________

healing – jag har hört om mirakulösa tillfrisknanden, kommer det att hända mig också?

 

All healing är självhealing!

Under en Quantum Healing Hypnos session fokuserar vi en stor del av hypnosen åt healing på olika plan. Vi ber ditt Högre själv att läka dig fysiskt & emotionellt på olika sätt som du bett om innan. Det är helt individuellt vad som sker eller inte. Det finns inga garantier för resultat, och det är heller inget som gått fel om du inte upplever den ”healing” du önskat dig.

Din session är ett möte med dig själv på alla plan. Ditt Högre Själv vet precis vad du behöver just nu i ditt liv, och om du är redo för läkning på olika sätt så kommer den att ta plats. Sessionen styrs helt och hållet av ditt Högre Själv. Det är ditt Högre Själv som utför all eventuell healing – inte Åsa.

Vi kan inte veta exakt varför vissa människor upplever fantastiska tillfrisknanden under sina sessioner medans andra inte gör det. Ditt Högre Själv vet däremot, det kan vara så att vi inte är redo ännu, eller att vi är en del av ett större sammanhang som vi är omedvetna om. Oavsett vad du går igenom så är du på Själsnivå redan hel – glöm inte det!

Du får aldrig till dig något som du inte kan hantera.

Att vara i kontakt med sitt innersta & sitt Högre Själv är ALLTID djupt helande på alla plan. Din vilja att lyssna & vara i kontakt med din inre visdom skickar också signaler till ditt Högre Själv om att du är redo för läkning, andlig utveckling & transformation!

Det är viktigt att lägga alla förväntningar åt sidan inför din session. Vi kanske förväntar oss att läkning framför allt skall ske på ett fysiskt plan, men istället kanske den tar plats på ett känslomässigt plan. Förutfattade meningar & förväntningar blockerar den information som är menad att komma igenom, och då missar vi en stor möjlighet till läkning!


av vilka anledningar gör man en Quantum Healing Session?

 

Det finns oändliga anledningar till att vilja göra en Quantum Healing Hypnos Session. Det finns egentligen inga begränsningar, låt fantasin & nyfikenheten flöda! Vanliga anledningar är den fysiska hälsan, känslomässiga problem & mönster som vi har svårt att ta oss ur, låg självkänsla och vilja att finna vår själsliga kraft, karriär frågor, livsväg, nyfikenhet på vår själs ursprung, osv.


Hur fungerar Quantum Healing?

 

Quantum Healing har kallats för guidad visualisering, hypnos, drömarbete eller själs resor. Alla dessa beskrivningar är mänskliga beskrivningar av något som är så mycket mer än så. Men för enkelhetens skull kan man säga att Quantum Healing är detta: Du ligger ned, slappnar av, sluter dina ögon och går in i ett djupavslappnat tillstånd, likt en mycket livlig dagdröm. Du har förmågan att prata och beskriva dina upplevelser samtidigt som du är assisterad av en BQH facilitator. Du kommer att bli inbjuden att  kommunicera med ditt eget Högre Själv, den del av dig som bär den gudomliga gnistan inom dig och som har mer visdom och kunskap om dig och ditt liv än vad ditt ”vardagliga själv” har. 


kan vem som helst göra en qhht eller bqh?

 

Alla är vi olika, och vad som fungerar för en kanske inte fungerar för någon annan. Den som har allvarligare psykisk sjukdom på ngt sätt, te.x. schizofreni, psykoser mm. passar inte för just denna metod. Quantum Healing Hypnos passar heller inte för den som bär med sig mycket allvarligt trauma. (Krig, terror attacker och dylikt).

Du skall vara 18 år för att få göra en QHHT eller BQH.


vad kan jag förvänta mig för resultat av en Quantum Healing session?

 

Candace Craw-Goldman som är grundaren av BQH har arbetat med denna metod i 10 år nu. Hon beskriver det som att resultaten varierat väldigt. Hon har både upplevelser av mirakulösa omedelbara helanden, eller fantastiska uppenbarelser för klienterna. Hon har också haft klienter som undrat ” jaha, var det inte mer än såhär?”. Dessa klienter har ofta återkommit en längre tid efteråt och rapporterat om att de nu lyssnat igen på inspelningen av sin session och nu förstår de innehållet på ett helt annat sätt. De var helt enkelt inte redo för det just där & då.

Det finns inga garantier för resultat & det går inte att utlova några upplevelser av något slag. Sessioner kan också vara väldigt olika från gång till gång. Utövaren är inte ansvarig för det som sker under din session. Utövaren är endast en guide som assisterar Dig på din inre resa, där det är ditt Högre Själv som styr.

Jag hör ibland andra Quantum Healing Hypnos utövare rapportera om klienter som känt sig överrumplade av den information som kommit igenom dem under sessionen. Ibland tar det lite tid för vårt mänskliga jag att ta in aspekter av våra multi-dimensionella själv, det är helt enkelt för nytt för oss . Vi behöver tid att integrera. Istället för att ta eget ansvar över vad som pågår inom dem, så har de projicerat på guiden att denne borde ha agerat på ett speciellt sätt. Det är på ett sätt förståeligt, vi kan alla bli rädda för det okända ibland, det är naturligt. Men det är viktigt att förstå att denna metod bygger på det egna ansvaret & att allt som sker kommer ur ditt Högre Själv. Även en ”misslyckad” session är en gåva till dig ifrån ditt Högre Själv som visar dig vad som behöver arbetas med inombords.

Det går heller inte att utlova någon läkning på något sätt, även om detta är ett av huvudsyftena med Quantum Healing Hypnosen.


kan jag ta med mig en vän som tittar på?

 

Nej, det är inte tillåtet att ha en annan person med sig i rummet. Däremot får denne gärna vänta utanför i väntrummet om den vill. Trots att vi inte tror det så har det visat sig att en ytterligare person i rummet hämmar dig som skall göra en QHHT eller BQH vilket ger sämre resultat.

Du kan ju alltid spela upp din inspelning för din vän efteråt istället, om du önskar dela din upplevelse med någon du tycker om!


.

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin

BQH- Beyond Quantum Healing Practicioner

Soul Realignment Practicioner

Sagt om qhht & bqh sessioner

kommer snart

namn

kommer snart

namn

kommer snart

namn