Sophias tempel

Direktkanaliserade meditationskvällar 

Beskrivning

Sophias Tempel är en serie fristående direktkanaliserade meditationskvällar med fokus på det gudomligt femininas frekvenser. Vi följer självkärlekens alkemiska väg genom våra hjärtans portaler in i våra egna mästerskap.

I närvaron av de redan uppstigna mästarna & änglarna erbjuder dessa kvällar ett heligt utrymme för oss att möta vårt Högre Själv och aktivera vårt flerdimensionella mästerskap. De höga frekvenser och aktiveringar som förmedlas via ord, ljusspråk (Light Language) och toning ligger bortom det vi kallar maskulint och feminint. Sophias Tempel tar oss till källan av allt som Är inom oss.

Datum

2018 – 22 aug & 13 dec

2019 – 24 jan, 21 feb & 25 april

Pris

200 kr/gång

Tid

18:30-20:00

Plats

Hälsans Hus
Sal: Se respektive datum
Fjällgatan 23 B
116 28 Stockholm

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

Datum – HÖSTen 2018

Sophias Tempel är direktkanaliserade meditationskvällar. Det innebär att även om jag ofta har ett tema för kvällen så påverkas innehållet starkt av rådande energier, och innehållet kan därför avvika något ifrån temat. Dessa kvällar skapar vi tillsammans utrymme för att både ta emot och arbeta med energierna som kommer till jorden just nu, både indirekt och mer uttalat i våra processer. Allt vi får till oss och gör ljusarbete på inom oss själva, gör vi också för Moder Jord och alltet. 
 
Onsdag 22 augusti 2018  – Sal Terrassen
Torsdag 13 december 2018, Lucia! – Sal Terrassen

 

MP3 – liveinspelningar av Sophias Tempel 

Mp3 inspelning av Sophias Tempel 12 april 2018

Ett enormt skifte har tagit plats under vintern och våren, inte bara på jorden utan i hela vår galax, och når nu sin kulmen. Vågorna av transformation upphör inte, de fortsätter att komma. Vi behöver samlas för att förankra och förkroppsliga frekvenserna i våra hjärtan, våra celler och i våra liv. Det är vi som är Nya Jorden, inom oss. Och det är vi som är den förändring vi önskar se i världen.

Datum – VÅREN 2019

 

Torsdag 24 januari 2019 – Sal Terrassen
Torsdag 21 februari 2019 – Sal Mellanrummet
Torsdag 25 april 2019 – Sal Mellanrummet

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Boka plats

Du bokar och betalar din plats direkt via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj den träff du önskar boka.
 
2. Skriv in dina uppgifter och betala sedan med kort eller via faktura. Vill du betala via Swish så väljer du faktura och fyller i fakturanumret när du Swishar. 
 

Enklare än så blir det inte! Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.