Sophias tempel

intuitivt direktförmedlade meditationer & energiarbeten i den nya tiden

sophias tempel

DIVINE LOVE – COMPASSION – HEALING

”Every time your heart is loved, a part of the world is healed. Every time you honor another – a part of you is set free. This is the Way of Oneness” – Matt Kahn 

Sophias Tempel är fristående kvällar med direktförmedlade intuitiva meditationer & helande processer. Vi följer självkärlekens alkemiska väg genom våra hjärtan in i våra egna  Mästerskap. Sophias Tempel tar oss till källan av allt som Är och sätter oss i direktkontakt med våra högre Själv och vår egen enorma kapacitet till kärlek, healing och transformation. Det är VI som är skiftet och det är VI som är Nya Jorden!

Sophias Tempel kvällarna är skapade ur en genuin önskan om att bidra till en bättre värld för oss alla. Allt som vi läker inom oss själva, läker vi också i det kollektiva fältet. Det handlar om att minnas vem vi redan är på ett själsplan och ur ett multidimensionellt perspektiv, snarare än att försöka nå en andlig målbild. När vi låter våra andliga uppvaknanden ta vägen genom hjärtat så upptäcker vi att inte bara har vi hela Universum inom oss – vi ÄR själva skaparkraften i vår egen kropp & liv!

I vårt hjärta har vi en Sol, och denna sol är kopplad direkt till ”källan av allt som Är”. När vi börjar minnas detta, så låter vi ljuset ta plats inom oss i vår kropp, våra liv och i världen på ett sätt som strålar helande frekvenser till alla vi möter. Vi behöver inget göra, bara vara precis den vi är, och samtidigt helar vi vår omgivning. Vi är inte längre någon som är i behov av yttre healing, vi ÄR healingkraften förkroppsligad!

Meditationerna skapar ofta kraftfulla & kännbara energier, som helar, aktiverar och tar hand om oss på olika sätt. Tillsammans skapar vi som grupp ett ”sacred space” i rummet, där vi kan kliva in i vårt allra heligaste i en trygg miljö. Ibland får vi besök av ljusvarelser som hjälper oss, ibland är det våra Högre Själv som styr. Allt ljusarbete vi gör under dessa kvällar gör vi automatiskt för hela världens räkning.

boka plats

Datum

SPECIAL! Måndag 11 mars / Mellanrummet

Tid

18:30-20:00

Pris

225 kr/gång

Vid bokning av plats: Välj ”registrera dig och betala senare”. Du får då en faktura några dagar innan eventet. Betala fakturan via bankgiro eller swish! 

villkor & avbokning

Du kan avboka din plats när du vill innan eventet fram till 7 dagar innan.Se sista avbokningsdatum vid respektive event på bokningssidan.

7 dagar innan eventet startar så skickas fakturan ut. När du väl har fått en faktura kan du inte längre avboka din plats. Ingen återbetalning. 

Däremot kan du ge bort din betalda plats till en vän, meddela mig i sådana fall din väns namn! 

Plats

Hälsans Hus
Fjällgatan 23 B
116 28 Stockholm

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

 

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Boka plats

Du bokar din plats direkt via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj den träff du önskar boka.
 
2. Skriv in dina uppgifter och välj sedan ” registrera dig nu och betala senare”. Du får då en faktura via epost strax innan eventet. Du kan välja mellan att betala via bankgiro eller swish, glöm inte att fylla i fakturanumret när du betalar. Tack!  
 

Enklare än så blir det inte! 

Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.