Sophias tempel

Direktkanaliserade meditationskvällar i de gudomligt feminina frekvenserna.

Beskrivning

Sophias Tempel är en serie fristående direktkanaliserade meditationskvällar med fokus på det gudomligt femininas frekvenser. Vi följer självkärlekens alkemiska väg genom våra hjärtans portaler in i våra egna mästerskap.

I närvaron av de redan uppstigna mästarna & änglarna erbjuder dessa kvällar ett heligt utrymme för oss att möta vårt Högre Själv och aktivera vårt flerdimensionella mästerskap. De höga frekvenser och aktiveringar som förmedlas via ord, ljusspråk (Light Language) och toning ligger bortom det vi kallar maskulint och feminint. Sophias Tempel tar oss till källan av allt som Är inom oss.

Datum

Se datum för träffar längre ner på sidan.

Pris

200 kr/gång

Tid

18:30-20:00

Plats

Hälsans Hus
Sal: Terassen
Fjällgatan 23 B
116 28 Stockholm

”New Earth is a frequency accessed from within. Stay tuned

Datum – våren 2018

Sophias Tempel är direktkanaliserade meditationskvällar. Det innebär att även om jag ofta har ett tema för kvällen så påverkas innehållet starkt av rådande energier, och innehållet kan därför avvika något ifrån temat. Dessa kvällar skapar vi tillsammans utrymme för att både ta emot och arbeta med energierna som kommer till jorden just nu, både indirekt och mer uttalat i våra processer. Allt vi får till oss och gör ljusarbete på inom oss själva, gör vi också för Moder Jord och alltet. 
 
24 januari 2018 

Årets första Sophias Tempel aktiverar vi det allra högsta inom oss av potential och utveckling för det kommande året. 2018 är året då vi ombeds att kliva ännu djupare in i våra egna själsliga mästerskap, och kliva fram mer i våra liv och i världen. Vad är din unika gåva till världen? Vilka är dina själsliga uppdrag det kommande året?

12 april 2018 

Ett enormt skifte har tagit plats under vintern och våren, inte bara på jorden utan i hela vår galax, och når nu sin kulmen. Vågorna av transformation upphör inte, de fortsätter att komma. Vi behöver samlas för att förankra och förkroppsliga frekvenserna i våra hjärtan, våra celler och i våra liv. Det är vi som är Nya Jorden, inom oss. Och det är vi som är den förändring vi önskar se i världen.
  

17 maj 2018 / Ny lokal Balanscenter

Denna Sophias Tempel ägnar vi åt att öppna upp vår magiska koppling till Gaia igen, och till alla de aspekter inom oss som är ett med naturen, med djuren, med vinden, med vattnet. Valarna och delfinerna kommer att vara starkt närvarande, då denna Sophias Tempel aktiverar förkroppsligande av galaktisk visdom inom oss. Vi rör oss i magiska frekvenser med geometriska koder och toner, bortom tid & rum.
Nu kan du köpa liveinspelningar av Sophias Tempel kvällarna i nedladdningsbart  Mp3 format! 

Datum – Hösten 2018

 

22 augusti 2018 
4 oktober 2018
1 november 2018
13 december 2018, Lucia! 
Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

Boka plats

Du bokar och betalar din plats direkt via Nya Jordens bokningssida.
 
1. Välj den träff du önskar boka.
 
2. Skriv in dina uppgifter och betala sedan med kort eller via faktura. Vill du betala via Swish så väljer du faktura och fyller i fakturanumret när du Swishar. 
 

Enklare än så blir det inte! Innan du bokar får du gärna läsa igenom villkoren som du hittar här.