Eventkalender

Evenemang för andlig och personlig utveckling i den nya tiden.

event hösten 2018

Nya Jorden anordnar en mängd olika event för andlig och personlig utveckling i den nya tiden.

Sophias tempel meditationskvällar

Sophias Tempel är en serie fristående direktkanaliserade meditationskvällar med fokus på det gudomligt femininas frekvenser. Vi följer självkärlekens alkemiska väg genom våra hjärtans portaler in i våra egna mästerskap.

 

WORKSHOPS

Plocka fram dina dolda talanger och din inre visdom tillsammans med andra medskapare.

healing cirkel

Healing Cirkeln är en mindre grupp som träffas 5 gr under Hösten. Djupavslappning och meditativa inre resor med fokus på ljusarbete, healing & energiöverföringar. För själsligt och personligt välmående på djupet i den Nya Tidens frekvenser.

 

Nya Jorden föreläsningar

Nya Jorden bjuder kontinuerligt in inspirerande gästföreläsare på temat andlig och personlig utveckling med förhoppning om att kunna sprida inspiration och vägledning med bredd och djup.

Sisterhood of the Rose utvecklingscirkel

Sisterhood of the Rose är en andlig utvecklingsgrupp för den som verkligen vill gå på djupet med sitt eget själsliga uppvaknande, väcka sina egna mediala förmågor till liv, samt kliva in mer i sitt eget själsliga uppdrag i detta liv.

 

nya jorden festival

Då och då bjuder Nya Jorden in till festival. Som deltagare bjuds du på spännande föreläsningar, direktkanaliserade meditationer, aktiveringar och energiöverföringar.