bqh- BEYOND quantum hEALING

quantum healing hypnosIS TECHNIQUE

 

BQH- BEYOND quantum healing

QUANTUM HYPNOS SESSIONER BÅDE ONLINE & PÅ PLATS

BQH – Beyond Quantum Healing erbjuder ett spännande sätt för oss att kommunicera med all visdom & kunskap vi har inom oss på själslig nivå. Tillsammans med mig som guide får du möjlighet att ställa dina allra viktigaste livsfrågor eller undersöka vem du är själsligen i ett djupavslappnat hypnotiskt tillstånd (theta).  Jag fungerar som en hållande, varm & trygg guide för dig under din resa.

Ordet Quantum står i den här modaliteten för ”multi-dimensionell”, det innebär att läkande processer kan uppstå på flera plan inom oss samtidigt, själsligen, kroppsligt, mentalt & emotionellt. Men det innebär också att vi kan få kontakt med vårt eget multidimensionella Själv, och alla våra tidigare/paralella liv, själsliga aspekter och allt det som vi bär inom oss som vi i vårt vardagsliv inte kriktigt minns.

Tidigare liv regressions hypnos

BQH står för Beyond Quantum Healing och är grundat av Candace Craw-Goldman. BQH är baserat på klassiska ”tidigare liv regressions hypnos” modeller. Men till skillnad ifrån andra modaliteter inom detta område som t.ex. QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique, skapad av Dolores Cannon) så tillåter BQH utövaren att aktivt erbjuda sina andra utbildningar, gåvor & förmågor till klienterna i kombination med BQH sessionen om klienten så önskar. Detta skapar en stor potential för inre healing på alla nivåer. BQH fokuserar på hjärtbaserat samarbete mellan klient och utövare & det faktum att alla människor är olika.  BQH följer därför inte fixerade manus, utan har som intention att utgå ifrån hjärtat & en gemensam intention omkring sessionens syfte med klienten. En BQH session följer alltid individens resa. 

Ordet healing avser inom denna modalitet att vi genom dessa sessioner kan aktivera vår egen inneboende förmåga till självhealing, det är alltså inte fråga om något utövande av energi healing ifrån min sida. Däremot har jag stor insikt i och känsla för läkande processer av olika slag inom vår mänskliga upplevelse. 

Vad kan jag erbjuda dig? 

Dessa fina & spännande sessioner ska ses som ett verktyg för självkännedom, där jag assisterar dig med fullt fokus, närvaro & hjärta. 

Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin. Som terapeut är jag van vid att hålla alla aspekter av människan, även det som vi kallar för våra skuggsidor. Jag arbetar alltid utfifrån det högsta perspektivet av dig som människa & själ, och alltid med en icke dömande & respektfull alltityd gentemot dig och din process.

Detta gör att jag kan ge dig ”mitt allra högsta bästa” i många former samtidigt, i förhoppning om att kunna hjälpa dig ha en upplevelse & transformation utöver det vanliga!

Läs mer om hur en Quantum Healing Hypnos session går till nedan på sidan. Här finner du också länkar & svar på vanliga frågor! 

Varmt välkommen på ett spännande & multidimensionellt möte med dig själv! 

 

boka tid

Boka genom att skicka ett email: 

info@nyajorden.se 

Meddela gärna dina önskade datum & tider! 

Pris

1950 kr / sessioner på plats

1500 kr / sessioner online

Tid

Ca 3,5 – 4  tim

Tiden varierar beroende på din process & antalet frågor. Jag avsätter 4 tim för att ge dig gott om tid, men ofta är processen färdig lite tidigare än så. 

Plats

Hälsans Hus, vån 2

Fjällgatan 23b, Stockholm

T-bana Slussen

villkor

QHHT & BQH hypnos är inte en behandling. QHHT & BQH skall endast ses som verktyg för personlig & andlig utveckling och ersätter inte på ngt sätt läkarbehandling, medicinering eller terapi.

BQH passar nästan alla, med några få undantag. 

Vid psykisk sjukdom (psykotisk, schizofreni m.m.) eller svårare trauma rekommenderas inte BQH eller QHHT. 

avbokning

Avbokning bör ske senast 7 dagar innan utsatt tid.

Sessioner som har fakturerats återbetalas EJ. De kan inte avbokas, endast ombokas när det gäller datum& tid.

Ombokning av tid bör ske minst 7 dagar innan utsatt tid.

Praktisk info & FAQ

Här finner du svar på vanliga frågor & praktisk info om hur du förbereder dig inför din session på bästa sätt! 

Läs här  

 

En Quantum Healing Hypnos session är ofta en kraftfull, minnesvärd och livsförändrande upplevelse.

Candace Craw-Goldman, Grundare av BQH

hur går en bqh session till?

1. Förberedelse hemma – vilka frågor vill du ställa till dig själv?

Inför din Quantum Healing Hypnos session behöver du förbereda några frågor eller områden som du önskar adressera under din session. Det finns inga gränser för vad du kan fråga. Du kan välja att fokusera både på livsfrågor och sätt att frigöra dig ifrån blockeringar och hindrande mönster, till att utforska din Själ bortom tid och rum, tidigare & paralella liv, själsliga aspekter av dig osv. Varför inte fråga din Själ vad som är meningen med just ditt liv?

Här kommer några exempel på frågor du kan ställa:

  •  Jag har haft astma sen födseln. Varför? Kan jag bli fri från den? 
  •  Jag har precis startat en ny relation. Är denna person rätt för mig? 
  •  Jag trivs verkligen inte med mitt nuvarande arbete, jag vill sluta och hitta ett nytt jobb. Är detta möjligt för mig och vad i så fall skall jag söka mig till?
  •  Jag har ett knepigt förhållande till min syster. Varför, och kan jag göra något för att läka vår relation? 
  •  För många år sedan hade jag en märklig upplevelse i mitt liv eller inom mig. (Det kan vara en dröm, vision, känsla, upplevelse osv). Vad var det som hände, och varför? 
  • Jag har en livslång längtan efter eller dröm om …( fyll i själv ). Kan vi utforska detta närmre? 
  • Vilka tidigare liv påverkar mig i detta liv, och vad kan jag göra för att bli fri från dessa karmiska mönster & blockeringar? 

2. Intervju & Intention 

Vi börjar sessionen med en intervju där vi samtalar om och går igenom de områden och frågor som du önskar arbeta med under din Quantum Hypnos session. Vi går nu noga igenom din lista med frågor som du har förberett hemma innan. Detta gör vi för att vi sedan skall kunna sätta en tydlig och kraftfull intention för din session tillsammans. Det förberedande samtalet och gemensamma arbetet är viktigt, det är då vi skapar de energimässiga förutsättningarna för att du ska få ut det allra bästa av din session!

3. Hypnos  

Nu är det dags för hypnos delen av sessionen att ta plats. Du kommer att få ligga bekvämt på en soffa, mysigt omstoppad med filtar och kuddar. Denna del av din session spelas in, så att du sedan skall kunna lyssna till den så ofta du vill.
Du kommer sedan att guidas in i ett djupavslappnat & hypnotiskt tillstånd av mig. Detta tillstånd av theta hjärnvågor är ett väldigt kreativt tillstånd där du kan utforska och kommunicera med djupare nivåer av ditt medvetande.

 

Åsa Miljand

Åsa Miljand

Grundare, Nya Jorden

QHHT – Practicioner

BQH – Practicioner

Soul Realignment Practicioner Level I,II & III

Dipl.Psykosyntesterapeut vid PsykosyntesAkademin