andlig vägledning 

BUDSKAP & ENERGIÖVERFÖRINGAR IFRÅN GUIDERNA OCH DE HÖGRE DIMENSIONERNA

andlig vägledning 

BUDSKAP & ENERGIÖVERFÖRINGAR IFRÅN DINA GUIDER OCH DE HÖGRE DIMENSIONERNA 

Välkommen på en session där du får ta del av direktkanaliserad andlig vägledning & helande energier utifrån ett multidimensionellt perspektiv. Vad vill Universum, dina guider & dina högre själsliga aspekter förmedla till dig just nu i ditt liv?

Vilka guider har du omkring dig? Arbetar din Själ tillsammans med några uppstigna Mästare eller specifika Änglar? Kanske vill din galaktiska familj öppna upp en kommunikation med dig, och hjälpa dig vidare i din andliga utveckling? 

I denna session så fungerar jag Åsa Miljand som en kanal för de högre dimensionerna. Genom mig så kommunicerar dina guider & högre själsliga aspekter budskap, helande processer & energier till dig på alla plan. Våra guider vill inget hellre än att kommunicera med oss, och när vi ber om deras hjälp så kommer de verkligen – men vi behöver be om det!  

Varje session är olika och baseras på ditt mående, din livssituation & dina personliga frågor. Vi kan ställa vilka frågor vi vill till våra guider – de kommer alltid att ge oss ett kärleksfullt svar, även om svaret ibland inte är det vi förväntade oss. Ibland kommer svaret i form av bilder och energier istället för ord, och ibland kommer svaret till oss efter ett par dagar.Guidernas fokus ligger alltid i första hand på att stötta oss att finna våra egna inre svar, de finns omkring oss för att hjälpa oss växa andligen och utvecklas som människor. Våra guider vill hjälpa oss att hämta hem mer av vår själsliga kraft, minnas mer om vem vi egentligen är på själsnivå & att finna vårt högre livssyfte i detta liv!

I mina sessioner förmedlas även ofta kraftfulla energier & helande processer ifrån de högre sfärererna. Guiderna arbetar ofta med att integrera olika högre energier i våra kroppar under dessa sessioner. 

Vi kan också arbeta med att frigöra dig ifrån blockeringar & mönster ifrån det förflutna (eller tidigare liv) på olika sätt. Andligt uppvaknande är inte alltid en dans på rosor &  vi kan ibland behöva stöd på vår väg genom livet av någon som vet vad vi går igenom, som inte dömer oss & som kan se vår själsliga potential när vi själva kanske inte kan göra det (just då).

Vi börjar sessionen med att skapa ett energifält tillsammans genom en kort gemensam meditation. Denna meditation gör det lättare för höga frekvenser, djupgående healingprocesser & insiktsfulla budskap att komma igenom ifrån de högre dimensionerna till dig. Vi tar det därefter lite som det kommer & följer processen som dina guider förmedlar till dig.

Vad kan vi arbeta med i din session? 

Varje session är olika, det är svårt att säga på förhand exakt vad just du kommer att få uppleva. Det som förmedlas till dig kommer dock alltid ur djupaste respekt & kärlek till den gudomliga varelse som du är! 

Vanliga upplevelser i dessa sessioner kan vara:

– Vi arbetar med direktkanaliserade energihealing processer som kan lösa upp blockeringar, skapa flöde i dina kroppar & frigöra dig på flera plan. Ljusstrukturer, färger, processer, ljusguider som kommer in och arbetar med specifika saker osv. När det kommer till denna sorts healing processer så kan vad som helst hända, jag har haft äran att få vara med om de mest fantastiska processer i mina sessioner!

– Specifika guider, uppstigna mästare eller galaktisk familj kommer in och ger dig budskap & vägledning. Många andligt intresserade människor är till exempel kopplade till den Galaktiska Federationen som arbetar med Gaias uppstinging m.m. Ofta är dessa budskap inriktade på att väcka ditt högre livssyfte, andligt uppvaknande & vägen framåt. Inte alltid så praktiskt inriktat på vårt vardagliga liv, utan ofta de större perspektiven. 

– Hämta hem din själsliga kraft genom att lära känna dina högre själsliga aspekter & guider

 Inom oss har vi redan alla svaren. Våra Högre Själv kommuncierar med oss genom bilder, symboler & symboliska processer, toner, färger, frekvenser & genom att visa oss vilka vi är bortom denna dimension.

Sessioner på plats, online eller skriftligen

Du kan själv välja om du vill ses ansikte mot ansikte, eller föredrar att ses via video/zoom online. (För min del så känner jag av din energi precis lika bra på distans var i världen du än befinner dig, så kvaliteten är densamma).

Du kan också välja att få en skriftlig läsning. Jag skickar då ett PDF dokument via email till dig.

för dig som är redo att gå på djupet

Jag erbjuder även ett rabatterat paket om 5 sessioner till den som vill arbeta mer på djupet. Detta paket passar dig som vill arbeta med tex att lära känna dina högre själsliga aspekter och integerera dem inom dig, en process som sker över tid. Att hämta hem våra själsliga aspekter och integrera dem inom oss är en stor del av uppvaknandet, och en avgörande aspekt på vägen mot det egna Mästerskapet.

Paketet passar även dig som vill göra förändringar i ditt liv, går igenom svårigheter eller vill skapa ngt nytt i ditt liv. Det är även utmärkt för dig som vill arbeta med att frigöra dig ifrån blockeringar på alla plan, för att få tillgång till mer livsenergi & leva utifrån mer självkärlek.

Du är varmt välkommen! / Åsa Miljand

boka tid

Maila mig ditt intresse på:

info@nyajorden.se

Pris

Session Online via Zoom

 60 min / 950 kr inkl.moms

 90 min / 1250 kr inkl.moms

Skriftlig läsning

 750 kr inkl.moms

 Ca 3-5 frågor eller områden hinns med.

 (PDF dokument som levereras via email, väntetid ca 1-2 v beroende på väntelista.)

Plats

Online via ZOOM

alt Skriftligen

Till hösten 2020 även sessioner på plats, Mariatorgets t-bana samt i Kärrtorp/Björkhagen. 

villkor & avbokning

Vid bokning så skickar jag dig en faktura via email. Fakturan betalar du lätt & smidigt via swish eller bankgiro.

Sessionen betalas i förväg & skall vara fullt betald innan vår session tar plats.

Vid sessioner på plats & online 24 tim avbokning, annars debiteras 50% av avgiften pga hyreskostnaden.

” When the search for truth becomes a celebration of Being , all of Life transforms on it´s own” Matt Kahn